OBS! Endast för dig som vill gå ner i vikt!

Det här 8-veckor långa kost- & träningsprogrammet måste hjälpa dig gå ner i vikt, ge dig en explosion av ny energi och öka ditt självförtroende... eller pengarna tillbaka!

En snabb fråga:

Är du ofta trött? Saknar den där extra energin att göra sånt du älskar? Du kanske t.om känner att din trötthet ofta håller dig tillbaka från att göra det du vill eller vara den personen du vet att du innerst inne är?

Oavsett vilket så har jag fantastiska nyheter.

Med din tillåtelse vill jag nämligen skicka dig en ny guide jag skrivit som heter 'Zeropound Formula' och är...

Den mest effektiva viktminskningsguiden som visar dig hur du snabbt går ner i vikt så att du får massvis av ny energi att orka göra allt du vill... även om du försökt med allt annat tidigare.

I guiden hittar du inte fluff, struntprat eller annan oväsentlig information.

Istället är det bara 68 sidor som beskriver allt du behöver för att börja gå ner i vikt på en gång. Den är uppdelad i 3 olika delar och är enkel att läsa.

Det här betyder att du får exakt det du behöver, utan att behöva oroa dig för om det funkar eller inte.

Mitt mål är att du bara ska kunna öppna den, läsa allt på en gång och sen omedelbart börja använda metoderna så att du kan se resultat direkt.

Och på tal om resultat… det är inte alls ovanligt att du…

Går ner i vikt redan
första veckan

Det spelar ingen roll hur mycket du väger. Om du är man eller kvinna. Den här enkla guiden kommer fungera därför den bygger på vetenskapliga principer.

Och bäst av allt:

När du har läst klart den kommer du veta allt du behöver veta för att snabbt och enkelt gå ner i vikt samtidigt som du får mer energi som gör att du orkar göra allt du vill uppnå i livet.

Här är vad som är inkluderat i din guide idag

Zeropound Formula är uppdelad i 3 olika delar så att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att komma igång. Här kan du läsa om vad som är inkluderat.
Del 1: Succé Guiden

* Hur den här unika 5-stegs planen med beprövade metoder 'manipulerar' dig till att aldrig tappa fokus så att du kan fullfölja din dröm och få den där kroppen du förtjänar… (s.12)

* En fråga du MÅSTE ställa dig själv hela tiden och som är nyckeln till snabba resultat (s.10)

* Behärska #1 hemlighet som INGEN expert talar om för att äntligen slita dig fri från allt kroppsfett du har. (s.8)

* Utnyttja den här bevisade psykologiska studien för att aldrig misslyckas med att gå ner i vikt, även om du skulle vilja… (s.18)

* Ofta sugen på något sött? Här är hur du använder din ficka eller en tejpbit för att stoppa begäret på en gång! (Det funkar alltid) (s20)

Och mycket, mycket mer...

+

Del 2: Kost Guiden

* De 8 effektiva "ZPF" kostreglerna som verkligen är det ultimata sättet för lata personer att gå ner i vikt på bara 21 dagar...(s.23)

* Om du vill gå ner i vikt måste du sluta äta godsaker, eller hur? FEL! Här är varför du måste använda "semester-tekniken" och frossa i godsaker för att kunna gå ner i vikt… (s.42)

* Kostschemat med specifika mattider som dom allra mest framgångsrika använt för att se resultat med det här systemet…(s.26)

* Varsågod! En lista på supergod och nyttig mat du kan äta. Allt du behöver göra är att titta på listan och kombinera som du vill för att rasa i vikt... (s.25)

Och mycket, mycket mer...​

+

Del 3: Tränings Guiden

Tänk om du kunde simplifiera din träning, eliminera all förvirring och använda ett träningsprogram som gav resultat?

Här får du ett 8 veckor långt resultatsinriktat och progressivt träningsprogram som du enkelt utför på gymmet och som bidrar till att:

Din fettförbränning ökar, även när du sover. Du förbättrar både din ämnesomsättning och insulinkänslighet. Din produktion av måbra-hormoner kommer explodera så du blir gladare och piggare samtidigt som din kropp blir slimmad.

Du får dessutom med en överskådlig träningskalender där du ser exakt när du ska träna och vad du ska träna så att du slipper fundera.

5 anledningar att välja Zeropound Formula

1.
ALDRIG HUNGRIG

 Jag ska berätta en liten ‘hemlighet’ som du redan känner till. Du kommer aldrig gå ner i vikt och bibehålla din nya kropp om du går runt och är hungrig hela tiden. Den här dieten får andra pulverdieter att skämmas. Du kommer aldrig vara hungrig. Och du äter mat som du älskar. 

2.
DET ÄR SIMPELT OCH ENKELT ATT FÖLJA

Att följa det här systemet är simpelt och enkelt. Det innehåller inga droger, piller eller pulver. Och du behöver aldrig hålla på att räkna kalorier. Du behöver inte mäta och väga din mat. Du behöver inte fylla i några dagliga rapporter. Det enda du behöver hålla koll på är hur mycket av fettet som ramlar av (gör det genom att ställa dig framför spegeln). 

3.
EFFEKTIV TRÄNING SOM BRÄNNER FETT

Du får ett effektivt 8-veckor lånt träningsschema med inbyggd progression som gör att du bränner fett så att du kan få en slimmad kropp och mer energi.

4.
SNABBA RESULTAT

Jag har fortfarande inte sett någon diet som ger bättre och lika pålitliga resultat som det här. Om du kan hitta något, vänligen kontaka mig. De flesta som följer det här ser bättre resultat än vad dom först hade kunnat ana. Jag kan såklart inte garantera att du kommer gå ner 20 kg i månaden (om det är ditt mål)… men jag har sett folk med förutsättningar jag inte ens vill ge min värsta fiende – och de ser fortfarande resultat. 

5.
PRISET

Eftersom det här är en nedladdningsbar guide i pdf format kan jag hålla kostnaderna nere för dig. Visst, du kan fortsätta betala olika magasin för lösnummer som lovar en “mirakelkur”. Hundratals kronor på piller varje månad. Eller en personlig coach som skriver dig ett träningsprogram som oftast inkluderar onödiga löpturer och långpromenader för allt mellan 1999 kr till 10 000 kr. Eller så gör du det som känns rätt och som många andra och väljer Zeropound Formula.

Vad andra säger:

Marc Stevens ( Web Design Media )

Jag har energi, jag är gladare och framför allt, jag känner mig snygg!

Det har bara gått några dagar med din metod. Alltså med bra mat och träningen. Det jag kan skriva är att, det känns redan som om jag väger 65 kg. Åtminstone i sinnet. I kroppen. Gud vad bra jag mår redan! Jag har energi, jag är gladare och framför allt, jag känner mig snygg! Självkänslan har höjts. Jag går med rakrygg, stolt över mig själv och min kropp. REDAN.

Annika T
Marc Stevens ( Web Design Media )

Jag har gått ner 3 kg på lite mer än en vecka

Jag har gått ner 3 kg på lite mer än en vecka. Det är så enkelt att skriva ner vad man får äta och sen plocka maten på tallriken enligt det.

Marika
Marc Stevens ( Web Design Media )

Sen jag började för 6 veckor sen har jag gått ner 8 kg

Sen jag började för 6 veckor sen har jag gått ner 8 kg

Natalie L

Marc Stevens ( Web Design Media )

Jeansen sitter PERFEKT!

Först vill jag bara säga TACK! Igår när jag skulle bestämma kläder så hittade jag ett par gamla jeans i garderoben. De brukade sitta åt lite för mycket, men igår satt de p e r f e k t! Jag blev så glad! Även min midja har minskat. 

Rebecka

Är det här rätt för dig?

Jag kan inte (och vill inte) hjälpa alla. Var därför noga med att läsa nedanstående för att se om det här är rätt för dig. 

Det här är för dig om:

 • Du är seriös med att gå ner i vikt och redo att investera i dig själv
 • Du är redo att tysta alla kritiker (inklusive dig själv) och få en kropp som du kan vara stolt över
 • Du förstår att ingenting händer av sig själv utan du är redo att göra vad som krävs ( även om det kanske skrämmer dig litegrann)
 • Du är äntligen redo att vara den bästa, gladaste, sexigaste , lugnaste och mest tillfredställda versionen av dig själv

Det här är INTE för dig om:

 • Du redan har en kropp du är nöjd med och behöver inte gå ner i vikt
 • Du pratar om att gå ner i vikt men vill inte göra något åt det
 • Du letar efter ett piller som du kan äta och sen tro att du kan bli smal dagen efter
 • Du söker någon som stryker dig medhårs och accepterar dina ursäkter
Du måste gå ner i vikt på 21 dagar

Här är min unika garanti till dig: Om du prövat det här programmet och följer instruktionerna måste du gå ner i vikt på 21 dagar, eller pengarna tillbaka. Mer än så, du kan fortsätta använda programmet i totalt 60 dagar och ifall du inte är lyrisk och exalterad över dina resultat så behöver du bara slänga iväg ett snabbt email till mig så skickar jag tillbaka varenda krona du investerar idag. 

​Det ger dig tillräckligt mycket tid för att kunna utvärdera och använda metoderna och hemligheterna jag pratar om. Och ifall du, av någon anledning, inte är nöjd med dina resultat så får du tillbaka varenda krona. 

Vad kan vara mer rättvist än det?

Mina metoder fungerar och ditt liv förändras föralltid. Eller så betalar du ingenting.​

Alexander Berglin

Kom igång idag! Vilket av dom här alternativen passar dig bäst?

'Brons Paketet'

bara 179 kr

 • Nedladdningsbar version av 'Zeropound Formula 2.0'
 • PDF: Dagskalender
 • PDF: Framgångsavtal
 • 22 st lathundar som hjälper dig gå ner i vikt
 • Tillgång till alla framtida uppdateringar

'Silver Paketet'

bara 399 kr

Idag endast 199 kr!

(Du sparar 200 kr och 50.13% gentemot alla andra)

 • Allt från 'Brons paketet, plus...
 • Ny bonus guide: "Hur du undiker att gå upp i vikt under högtider och festligheter med 'FPN Protokollet'"
 • Ny bonus guide: "15-minuters mirakelträning för dig som har ont om tid"
 • 100% pengarna-tillbaka-garanti

Ditt köp och dina uppgifter är säkra.

FRÅGOR & SVAR

Här är svaren på några av dom vanligaste frågorna

"Jag vet inte om det här kommer funka för mig"

Hur länge har jag tillgång till guiden?

Hur betalar jag?

Vad händer när jag lagt min beställning?

Har du fler frågor?

Det enkla valet är sällan det rätta valet

Jag har försökt göra det här så enkelt som möjligt för dig. Det är bara några ören per dag för att komma igång. Och jag garanterar dig resultat - eller så betalar du ingenting. Jag vet inte vad mer jag kan göra för att du ska ha alla förutsättningar att kunna lyckas.

Om du har tagit dig tiden att läsa det här är det tydligt att du är redo att förändras. Just nu har du 2 val.

Du kan göra det rätta valet.. Eller det enkla valet.

Det enkla valet – att inte göra någonting – kommer ge dig samma resultat som du alltid sett och du kan fortsätta försöka mer och mer utan att komma någonstans.

Det rätta valet – att investera i Zeropound Formula – kräver att du agerar nu och ger dig möjligheten att följa en bevisad plan som har fungerat på människor precis som dig, och som äntligen kan vara stolta över hur dom ser ut.

Det är ditt beslut.

Innan jag avslutar vill jag be dig om en sista tjänst…

Vänta inte med att försöka hitta något som funkar. Det är så enkelt att lämna dom här besluten till en annan gång. Vi vet att andra fortfarande försöker hitta något som funkar. Men vi kan inte vänta oss till att hitta något som funkar – det kräver att vi aktivt gör något!

Besluta dig för vem du ska lita på. I en tid där alla stressar och hoppar från en metod till en annan och spenderar massvis av pengar på mirakelkurer, piller och annat skräp så har Zeropound Formula bakom kulisserna hjälpt massvis av personer gå ner i vikt, få mer energi och öka sitt självförtroende.

Vi alla behöver hjälp.

Kanske behöver du bara se hur du kan börja äta rätt. Eller hur du kan träna mer effektivt. Kanske behöver du bara den där supporten och någon som kan ge dig en liten knuff i rätt riktning för att du ska se dina kilon rasa och börja leva ett nytt liv.

Det kommer alltid finnas anledningar att vänta.

Du kommer alltid kunna skjuta upp beslutet eller komma på en annan anledning att göra det senare.

Om du kunde börja jobba för en kropp som du kan vara stolt över – redan nu – vad skulle du vara villig att ge, om du tittar tillbaka om 20 år, för att fatta det beslutet idag?

Och om 6 månader från idag – om du inte tar den här möjligheten – vart kommer du vara?

Vad kommer förändras?

Det enda jag ber dig om är att fatta ett beslut. Det är så enkelt att säga att du vill gå ner i vikt… att du vill må bättre… Alla kan SÄGA det.

Vad gör du åt det?

Om 1 år från idag så kommer du vara 1 år äldre.

Om 10 år kan du titta tillbaka till den här dagen som det viktigaste beslutet du någonsin tagit… eller så är det bara en annan “vanlig” dag i ditt liv.

Det är upp till dig.

Men tänk dig själv hur det skulle kännas att äntligen bli av med det där onödiga fettet som du levt med alldeles för länge.

Du känner dig levande, hälsosam och full av energi.

Varje morgon sprudlar du av förväntan när du ställer dig på vågen och ser hur vikten försvinner. Du ser hur din mage blir plattare, dina ben slimmade och dina höfter minska.

Du ser framemot att bära kläder som du alltid har velat haft, och lyssna till komplimanger från kollegor, vänner och familj.

Ditt självförtroende förbättrar dina relationer, dina beslut och även de möjligheter som kommer din väg.

Det här är ingen dröm. Det här är ditt nya liv – och det är dags att börja inse det.

För ett hälsosamt liv,

Alexander Berglin

'Brons Paketet'

bara 179 kr

 • Nedladdningsbar version av 'Zeropound Formula 2.0'
 • PDF: Dagskalender
 • PDF: Framgångsavtal
 • 22 st lathundar som hjälper dig gå ner i vikt
 • Tillgång till alla framtida uppdateringar

'Silver Paketet'

bara 399 kr

Idag endast 199 kr!

(Du sparar 200 kr och 50.13% gentemot alla andra)

 • Allt från 'Brons paketet, plus...
 • Ny bonus guide: "Hur du undiker att gå upp i vikt under högtider och festligheter med 'FPN Protokollet'"
 • Ny bonus guide: "15-minuters mirakelträning för dig som har ont om tid"
 • 100% pengarna-tillbaka-garanti

Ditt köp och dina uppgifter är säkra.