Grattis och välkommen!

Du har tagit ett fantastiskt beslut genom att
investera i Zeropound Formula idag och är
bara någon minut ifrån starten på ditt nya liv!

Innan jag berättar vad som kommer hända nu så vill jag börja med att gratulera dig för att du tagit ett fantastiskt beslut genom att investera i en av dom absolut bästa och mest effektiva viktminskningsguiderna som finns.

Jag är helt övertygad om att det här kommer bli ett av dina bästa beslut någonsin, och jag är överlycklig över att kunna få vara en del av det.

Det här är min passion. Det här är vad jag gör. Ögonblicket när du valde att tro på det här nog mycket att investera i det var också ögonblicket när du fick någon på insidan som är beredd att gå genom eld för att du ska lyckas.

Olikt mycket annat som finns därute så är jag 100% hängiven till dig och din framgång och jag kommer göra allt i min makt för att du har all den information och dom verktyg som just du behöver för att nå dina mål.

Här är vad som kommer ske nu

Om en sisådär 10 minuter kommer du få ett email av mig där det står:

”[ZPF] Välkommen till Zeropound Formula”

Den kommer dyka ner i inkorgen på den email adressen du precis angav. Om du inte fått det om 10 minuter, kolla din mapp där du har skräppost. Ibland gör datorerna misstaget att skicka mig dit.

Medans du väntar så har du, som ny medlem, ett unikt erbjudande att ta ställniing till.

Du kan läsa mer om det här nedan.

(OBS! Det här är bara för dig som är seriös och är INTE för alla)

VILL DU HA PERSONLIG HJÄLP?

Som ny Zeropound medlem får du just nu 50% rabatt på online coaching så att du kan ta dina resultat till en ny nivå...

Om du är någon som vill ha personlig hjälp... skräddarsytt kostschema... en individuellt anpassad träningsplan... och... du vill ha någon där som svarar på dina frågor 24/7...

Då får du som ny Zeropound medlem 50% rabatt om du ansöker om att bli en av mina online coaching klienter inom 24 timmar från nu.

Men, det är fortfarande dyrt. Och det är inte för alla.

Anledningen är att jag hellre jobbar med en liten skara människor som är villig att göra vad som krävs än en stor grupp som letar efter ett "mirakelpiller".

Av den här anledningen finns det därför en ansökningsprocess där du behöver svara på olika frågor för att jag ska kunna besluta om du är rätt kandidat eller inte.

(Jag säger nej till över 72% av dom som frågar)

Nu, du har redan visat mig att du är redo att gå ner i vikt och investera i dig själv.​

Så om du är redo att få privat hjälp hela vägen in i mål... och... du tror du har vad som krävs för att bli coachad över internet... 

Klicka på knappen nedan och ansök nu.