Det här fantastiska receptet kommer från Denice Moberg som bloggar på finest och jag behövde bara dela med mig av det till er.
Om du vill ha ett nyttigt, smarrigt och proteinrikt mellanmål utan socker och gluten… då har du hittat det.
RECEPT:
- 2 ägg
- 2 matskedar stevia strösocker
- 3 matskedar kakao
- 1 tsk kokosolja
- 1 dl rismjöl
- 1 tesked bakpulver
- 25 g ( ca 1 skopa ) choklad kasein
- 1 dl vatten
- 2 stora nävar frysta hallon
Mixa först ägg, stevia, kakao och kokosolja till en slät smet sedan tillsätter du rismjöl, bakpulver, kasein och vatten och mixar ytterligare lite till. När smeten är jämn och fin rör du i hallonen försiktigt och häller smeten i en värmetålig form. ( det gör ingenting om smeten känns tjock ) Grädda i ca 15 minuter på 175 grader. Toppa med hallon och waldenfarms kalorifria chokladsås. Done!