Vill du också gå ner i vikt?

Du har säkert hört att du borde räkna kalorier. Nu finns det äntligen ett vetenskapsbaserat test du tar helt GRATIS som beräknar hur många kalorier du behöver för att gå ner i vikt snabbt & enkelt.

JA! JAG VILL GÅ NER I VIKT

Allt du behöver göra är att svara på dom här 6 enkla frågorna så får du dina svar direkt till din email på bara 30 sekunder.

Dina resultat är helt privata och säkra. Svara på några enkla frågor och få svar på bara 30 sekunder.

4516 st andra kan inte ha fel

3 anledningar varför du borde ta det här testet så du vet hur många kalorier du behöver för att gå ner i vikt snabbt och enkelt, även om du misslyckats förut...

1

Att gå ner i vikt är en vetenskap som i grund och botten bygger på kalorier in - kalorier ut. Det är omöjligt att gå ner i vikt om du äter mer kalorier än vad du gör av med. 

2

Baserat på ditt kön, ålder, vikt, nuvarande aktivitetsnivå och lite annat kan jag snabbt beräkna hur mycket du ska äta för att enkelt och snabbt gå ner i vikt utan någon löjlig diet eller krånlig träning.

3

Det är gratis! Plus, det här är din chans att göra som över 4516 svenskar redan gjort och få en kostnadsfri analys som kommer göra din resa till en kropp du är nöjd med enklare. 

Vem har skapat det här testet?

Mitt namn är Alexander Berglin. Jag är en 31-årig brandmandsutbildad norrlänning som sedan 2013 hjälpt kvinnor gå ner i vikt och förvandla deras hälsa med hjälp av en unik metod som inte kräver några galna dieter eller krånglig träning.

Nu vill jag hjälpa DIG. 

Första steget är att ta det här enkla testet så jag får räkna ut hur många kalorier du behöver för att gå ner i vikt snabbt och enkelt. Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan och svara på 6 enkla frågor så skickas svaren ut till dig automatiskt på bara 30 sekunder.