Exklusivt erbjudande. EJ TILLGÄNLIGT I BUTIK. 

Grattis! Du är bara sekunder ifrån att kickstarta ditt nya liv med Zeropound Formula 2.0!

  • JA Alex! Jag vill utnyttja det här riskfria erbjudandet för att bli slimmad, stark och hälsosam en gång för alla. Skicka "Zeropound Formula 2.0: Bästa resultat paketet" till min email nu för bara 399 kr (det normala priset är 899 kr. Du sparar 500 kr). Vidare förstår jag att jag är skyddad av din 365-dagars "älska dina resultat eller pengarna tillbaka" garanti vilket betyder att jag inte riskerar någonting.


Fyll bara i dina vanliga uppgifter här nedan och klicka sedan på knappen "köp". Då kommer en popup där du säkert och tryggt fyller i dina kortuppgifter. Föredrar du att betala med PayPal, klicka här. Annars kan du också Swisha 399 kr till 0705-50 33 17. Maila mig då därefter på alex@zeropound.se och berätta namn, adress och telefonnummer så hör jag av mig.

"Jag är övertygad om att det här är den mest realistiska, effektiva och enkla vägen till en slimmad, stark och hälsosam kropp för dig som har ont om tid och tror du försökt med nästan allt."

Alexander Berglin


NÖJDHETSGARANTI Ta upp till ett år, njut av din förvandling och utvärdera dina resultat. Om du inte är 100% nöjd av någon anledning, skicka mig ett snabbt mail så får du pengarna tillbaka. Så övertygad är jag att du kommer älska det här.