arrow-down

Är du generad och trött på hur du ser ut? Less på överhypade dieter, program och bantningskurer? Läs då det här... 

Svårt att gå ner i vikt?

KLANDRA INTE DIG SJÄLV! Du kanske lider av "dietmotståndssyndromet" och alla dina försök att bli av med kilon och centimeter kan vara dömda att misslyckas från början.

Kära vän,


Berätta om det här låter som dig...


Du har svårt att gå ner i vikt.


Du har bantat... tränat... joggat... fastat... testat ena dieten efter den andra... shakes, piller och pulver... ja, det känns som du försökt med allt - och ingenting fungerar!


Visst, ibland lyckas du gå ner några kilon... 


Men så fort du tar en paus och går tillbaka till att leva som en "vanlig" människa går du alltid upp i vikt igen. 


Dessutom hatar du säkert varje sekund av hungern, sötsuget, de hårda arbetet, känslan att inte kunna leva som du vill...


Det är en ond cirkel.


Först, av hopp och optimism. Sen, av frustration och besvikelse.


Du vet kanske inte längre vart du ska vända dig eller vad du ska göra.


Du känner dig hjälplös och redo att ge upp. 


Men vet du vad?


Nu kan du sluta klandra dig själv!


För det är INTE ditt fel.


Dina försök har varit dömda från början början. Av värdelösa produkter. Skandalös reklam. Löjliga dieter som du aldrig kan bibehålla över tid. 


Och, för vissa, dietmotståndssyndromet.


En upptäckt som förklarar dom verkliga, bakomliggande orsakerna och förhållandena till varför du har svårt att gå ner i vikt.


Mer om det alldeles strax, först.... 

arrow-down

Har du någonsin känt såhär?

 • "Det är kanske tänkt att jag ska vara tjock i resten av livet"
 • "Vad är poängen med att ens försöka? Jag kommer ändå aldrig lyckas..."
 • "Jag får väl acceptera att jag kommer se ut såhär och försöka gilla läget"

Dom där känslorna sköljer din kropp som en iskall flod under vintern.


Faktum är...


Om du är som många andra jag jobbar med har du kanske börjat undvika sociala sammanhang. Du känner dig ofta trött, sliten och seg... du hittar på ursäkter när folk frågar om du vill göra saker. 


Shopping har blivit en mardröm.  Du kanske döljer din kropp i pösiga kläder. 


Mer än så...


Du skäms ibland när du beställer mat ute och undrar ofta vad folk tänker om dig bakom din rygg.


En av mina klienter berättade hur hon hade börjat vända sig om när hon klädde av sig framför hennes man... hur hon alltid släckte lampan när dom hade sex då hon var rädd för vad han skulle tycka när han såg hennes fett fladdra...


Folk får säga vad dom vill, men din övervikt kan få dig att känna dig som en förlorare.

Om du är redo för ett helt annat liv, snälla fortsätt läsa...

Lite kort bara...


Vem är jag och varför ska du lyssna på mig?

Mitt namn är Alexander Berglin. Jag är en brandmandsutbildad 29-åring som kommer ifrån Umeå. 


Det första du ska veta om mig är att du inte har sett mig på nyhetsmorgon, läst om mig i Aftonbladet eller lyssnat på mig i Mix Megapol.


Dessutom är jag en av dom där lyckligt lottade (och irriterande!) människorna som själv aldrig varit överviktig.


Vad jag däremot sett är familjemedlemmar och vänner kämpa med sin vikt och märkt hur dom fallit offer för hälsoindustrin, om och om och om igen. 


Ofta hör jag historier om ärliga försök att gå ner i vikt som alltid leder till frustration och besvikelse.


Tillslut fick jag nog. 


Så för 4 år sedan tog jag ett beslut att personligen engagera mig i två saker som har med viktminskning att göra:


1. Berätta sanningen för människor.

2. Hjälpa människor gå ner i vikt och förändra deras kropp, hälsa och självförtroende med ett nytt balanserat och komplett program.


Vad jag vill att du ska veta nu är att om du också har gjort ärliga försök att gå ner i vikt men blivit besviken av alla "löften" har jag kanske en riktig lösning åt dig.Du kanske äntligen kan bli fri från diet efter diet, besvikelse efter besvikelse...


Över en 4-års period har jag studerat massor av forskningsrapporter, fetmarkerat stycken från studier, bläddrat i böcker, lyssnat på seminariums och läst vad doktorer, kostrådgivare, träningsexperter och specialister från laboratorier runtom i världen har att säga.

Seriöst, du skulle se allt jag samlat på mig.

Jag har sprätt ut forskningsresultat från golv till tak på 2 väggar hemma... forskning från universitet här och i utlandet, från universitet i Australien till klinikier i Schweiz och allt däremellan. 


Utifrån allt det har jag bekräftat, förbättrat och utvecklat mitt originella program och nu anlänt till det enda som alla verkligen vill ha: 


Ett komplett, hälsosamt och säkert program som jag med gott samvete kan presentera och som verkligen kan fungera för dig.


Kom ihåg:


Om du är som många andra jag kommer i kontakt med och har försökt diet efter diet efter diet och misslyckats så är det INTE ditt fel.


Allt som inte har fungerat för dig har vissa saker gemensamt som jag kommer peka ut för dig i den här artikeln. 


Som ett resultat hoppas jag att du - kanske för första gången någonsin - kommer förstå hur du har varit dömd att misslyckas och slutar klandra dig själv.


Och jag kommer berätta EXAKT varför det här nya programmet är så effektivt och vad som gör det annorlunda från allt annat du prövat tidigare.

arrow-down

Varför alla andra dieter, produkter, piller och tricks inte fungerat för dig:
Här är dom lömska hemligheterna hälsoindustrin inte vill att du känner till

Du vet kanske inte om det, men såhär ligger det till:


Det finns bara 3 dieter, program och produkter (framtills nu):

1

Dom löjliga och överdrivna "mode-dieterna"


Du vet dom där marknadsföra dieterna som fokuserar på att bara äta en eller två "magiska" matgrupper och exkludera allt annat.

Visst, du kan temporärt gå ner i vikt med alla dom här.

Problemet är, ingen kan hålla fast vid en sån begränsad, restriktiv diet särskilt länge. 

Så när du ramlar av dieten och hetsäter (vilket du måste) känner du dig skyldig, får ångest och mår dåligt med dig själv vilket gör att du vill ge upp.


Värst är alla dieter som misslyckas med att tillgodose dina näringsbehov. Det betyder att om du följer någon av dom kan du öka risken för en rad hälsoproblem som hjärtattack, stroke, njursvikt. 

Summa kardemumma, dom här “mode-dieterna” kommer och går och människor prövar en efter den andra utan att lyckas. 

​​​​​​​​​!

Här är en ny regel att leva med:

Om en diet är baserad på att bara äta en eller ett par livsmedel så är det inget annat än en “mode-diet”. Alla dom här dieterna är likadana. Dom kan misslyckas och många är farliga. Se dom för vad de är.

2​​​​

Dom omöjligt komplicerade dieterna


Det krävs avancerad kaloriräkning. Du ska kalkylera glykemiskt index. Du får bara ta ett visst antal % näringsämnen vid en exakt angiven tidpunkt.


Vet du vad det här gör?


Det motsatta, psykologiskt, av vad du försöker uppnå. Dom här dieterna kan göra dig besatt av mat.


Om du spenderar tid runt medlemmar från en av dom mest populära viktminskningsprogrammen hör du ett konstant surr om "poäng" hit och dit. Hur dom kan äta det här därför det innehåller bara så många "poäng" och hur dom hoppade över det här för att få dom "poängen".


Det enda du tänker på med dom här komplicerade dieterna är mat.


Och du, tror du verkligen du kommer räkna och vara besatt av poäng, nummer och procent resten av ditt liv?


Igen, dom här "du behöver skaffa en kalkylator och utbildning från Chalmers" dieterna kan också hjälpa dig gå ner i vikt... temporärt.


Men i dom flesta fallen är du tillbaka där du startade innan du hinner blinka. 


(I kontrast till det här så upptäcker du alldeles strax 8 enkla "regler" som är superlätta att förstå, inte kräver att du räknar någonting och är OSYNLIGA till dom runtomkring dig så du kan äta ute med vänner och inte låta din diet bli ett samtalsämne.)

​​​​​​​​​!

Här är en ny regel att leva med:

Om boken har diagram, grafer och figurer... om dieten kräver komplicerad matte eller att sköta räkning... om du behöver släpa runt diagram eller grafer eller en kalkylator vart du än äter -- då är det kanske inte dieten för dig.


Det kommer visa sig bli ett sorgligt slöseri av din tid och energi.

3​​​​

“Magiska” piller, drycker och pulver


Det är klart du, jag, vi alla skulle VILJA svälja ett piller utan bieffekter som gör att fettet ramlar av... som gör att vi blir kvitt våra problemområden... som låter oss äta hur mycket pizza, glass och kakor vi vill.


Om ett sånt piller existerade kan jag lova dig:


Du skulle inte köpa dom via hemsidor, butiker, reklaminslag eller TV.


Det skulle vara oerhört dyrt. Och det skulle bara delas ut via en doktor tillsammans med en lång lista farliga bieffekter.


Var smart och realistisk.


Det där "magiska pillret" som påstår sig inkludera ingredienser som är kliniskt bevisade att hjälpa dig gå ner i vikt, öka din ämnesomsättning eller kontrollera ditt blodsocker innehåller ofta så pass små mängder att dom inte har någon verklig effekt. 


Många innehåller dessutom höga doser ämnen känt för att få ditt hjärta att rusa, ge dig höga "toppar" och låga "dalar". Dom dämpar din aptit en kort stund bara för att snabbt passera och då göra dig omotiverat hungrig. 


Många av dryckerna innehåller till och med stora mängder socker, kolhydrater och kalorier. Vissa är inte mycket bättre än en burk läsk.


Det senaste lömska knepet är att ge dom här produkterna namn som låter "medicinskt" vilket kan lura dig till att tro att dom är bättre eller mer vetenskapliga och hälsosammare än andra produkter.


Låt dig inte luras. 


Produktnamn är produktnamn, skapade av reklam-människor, inte doktorer eller forskare. 


Hur många av dom här överhypade, överreklamerade “magiska pillrena” måste du köpa, pröva och ge upp med innan du inser att dom är betydelselösa ifall du inte tar itu med dietmotståndssyndromet?

​​​​​​​​​!

Här är en ny regel att leva med:

“Om jag är lovad att allt jag behöver göra är att knapra ett piller för att gå ner i vikt så ljuger dom för mig.” Det finns inget sånt piller.


Om det kommer i en burk, läs etiketten VÄLDIGT noggrant. Det här betyder inte nödvändigtvis att kosttillskott, pulver och drycker inte hör hemma i ditt viktminskningsprogram. De gör dom förmodligen - men de finns inget enskilt piller, ingen enskild dryck eller enskild burk som ÄR ett viktminskningsprogram.


Är det här den riktiga hemligheten till varför du har svårt att gå ner i vikt?


Nu vill jag att du lyssnar väldigt noga.


Allt som du har gjort framtill idag... det som inte fungerat... lösningarna jag precis pratade om... dom har en sak gemensamt.


Ingen av dom tar hänsyn till "dietmotståndssyndromet".


Så, låt oss titta närmare på det här...


Du förstår, det finns ett hormon som har visat sig vara betydligt viktigare än andra när det kommer till din viktminskning.

Det hormonet är leptin.

Du vet kanske inte hur det fungerar, så låt mig snabbt förklara.

Höga nivåer av leptin sätter fart på din metabolism och signalerar till din kropp att bränna fett.

Låga nivåer saktar ner farten på din metabolism och signalerar till din kropp att lagra fett.

Men här är dom dåliga nyheterna för dig som kvinna:

Studier visar att när du följer en vanlig diet kan dina leptin-nivåer sjunka dubbelt så mycket och dubbelt så snabbt som män.

Och kom ihåg, när du har låga nivåer bromsar din metabolism upp.

Det här är anledningen varför du upplever den där frustrerande viktminskningsplatån där du står still på samma vikt så mycket fortare än vad män gör. 

Och har du någonsin genomlidit den där hemska känslan av hur all vikt du precis gått ner studsat tillbaka redan efter några veckor?

Ptja - det är på grund av att dina leptin-nivåer sjönk så mycket att din metabolism var långsammare än när du startade din diet. Det resulterar i att fettet kommer tillbaka, även om du knappt äter någonting.

Det här är vad jag kallar dietmotståndssyndromet och förklarar varför du haft så svårt att gå ner i vikt.


Nu — och det här är viktigt — om du hade kunskapen att göra ett par enkla förändringar i din kost och träning så kan du slippa allt det här. 


Du slipper ha en låg fettförbränning, problem att gå ner i vikt och bekymmer att hålla den gamla vikten borta.


Istället fortsätter du gå ner i vikt... förvandlar din kropp... boostar din hälsa... du undviker symptomen och jojo-bantandet i framtiden.


Många kvinnor säger att skillnaden är som natt och dag. Ungefär som att cykla nedför en brant backe i medvind istället för att pusha en skottkärra uppför.


Ja, du betalar 2000 kr...3000 kr... 5000 kr för ett gymkort varje år... ödslar veckor och månader på olika dieter... och ett enkelt litet "dietmotståndssyndrom" rånar dig på dina resultat.


Börjar du förstå varför det INTE är ditt fel längre?

Din övervikt har ingenting att göra med dina gener. Och att vara tjock i resten av ditt liv är inte en del av ditt öde.


Tänk om jag sa att det nu finns en ny lösning som hjälper dig med allt det här... som kan hjälpa dig se till så att du upplever den slimmaste och hälsosammaste midjan i ditt liv genom att se till så att du alltid har en hög förbränning dygnet runt? 


Kan du föreställa dig hur mycket lättare det blir att gå ner i vikt?

Tänk dig själv...


Tänk dig själv... din kropp är fast och du känner dig sexig. Du njuter av komplimanger du får av förvånande vänner, familj, din make - samma personer som förr sett dig misslyckats med en diet efter den andra, som har sett dig gå ner i vikt men sakta gått upp igen, samma personer som kanske privat tänker att du inte har någon drivkraft eller disciplin.


Nu kan dom se en ny, tunnare, energifylld version av dig själv - nere en, två, tre klädstorlekar. Se dom gå från skeptiska till avundsjuka till att fråga dig efter råd.

Tänk dig själv... fylld av exploderande ungdomlig energi utan att någonsin behöva koffein eller socker under dagen. FÖRESTÄLL dig hur du är ivrig att röra på dig, ta en promenad eller en cykeltur.

Tänk dig själv... när du tar på dig en sexig klänning eller baddräkt och faktiskt gillar det du ser i spegeln.

Tänk dig själv...
hur du ser och känner dig 5, 10, till och med 20 år yngre ut, hur du är 5, 10, 20 kg lättare, slimmare, hälsosammare. Du strålar av självförtroende.

DET HÄR ÄR INTE BARA EN DRÖM. DET HÄR ÄR INTE NÅGONTING “ANDRA” PERSONER LYCKAS MED. DU KAN GÅ NER I VIKT OCH LEVA ETT SÅNT LIV.

arrow-down

Introducerar för första gången någonsin...
Zeropound Formula 2.0

Zeropound Formula är det första kompletta 30-dagars programmet för kvinnor som haft svårt att gå ner i vikt men vill bli slimmad, hälsosam och explodera av energi.​​​​


Nu kan du äntligen bli av med den där envisa vikten en gång för alla och återuppliva din hälsa - utan galna dieter eller krånglig träning.


I kontrast till alla andra dieter, produkter och program som får dig trött, trög och lättirriterad...


Så är Zeropound Formula totalt och helt annorlunda från allt du prövat tidigare därför du får en plan som innehåller nyckeln till att frigöra hela din fettförbränningspotential som varit inlåst i hela ditt liv.

Här är programmet för dig som har svårt att gå ner i vikt och vill återuppliva din hälsa utan galna dieter eller krånglig träning.

Först, låt mig berätta vad det är som gör att...


Du upplever en sanslöst simpel helkroppsförvandling och hållbar viktminskning...


Hemligheten är dom enkla och effektiva "kost-reglerna" som baseras på vetenskapliga principer och snabbt blir en del av din vardagliga rutin utan att göra ändringar i ditt schema.


Som ett resultat av det här kan programmet hjälpa dig:

 • check
  Slimma till kroppen - överallt!
 • check
  Kickstarta din fettförbränningen så du bränner mer kalorier!
 • check
  Känn dig starkare!
 • check
  Boosta ditt självförtroende!
 • check
  Bli av med fettet en gång för alla!

Det du kommer älska mest av allt är hur lätt programmet är att följa.


Du behöver inte oroa dig över sånt som är knepigt, jobbigt och svårt med andra dieter.


Du behöver inte räkna kalorier. Du behöver inte gå runt hungrig och du behöver inte ge upp mat du älskar.


Istället insisterar den här beprövade planen att du njuter av minst 4 mål om dagen. 


Mer än så, du måste äta maten du älskar mest oavsett om det är en köttbit, hamburgare eller glass därför annars kommer du aldrig kunna gå ner i vikt långsiktigt. 


Som du hör är Zeropound Formula designad så det är enkelt för dig att gå ner i vikt. Ingenting är svårt.


Den innehåller bara 8 superenkla, effektiva och säkra “regler” som vem som helst kan följa... (och är OSNYLIGA till alla runtomkring dig så du kan äta ute med vänner och inte låta din diet bli ett samtalsämne.)


Förutom det så kommer du också upptäcka - om du vill - hur du blir av med fettet runt dina problemområden genom ett effektivt och progressivt träningsschema du enkelt utför på gymmet. 


(Det här är inte något du måste göra för att gå ner i vikt men det är varmt rekommenderat ifall du vill skynda på dina resultat och må bättre samtidigt...)


Det är lätt att komma igång


Du får 68 sidor utan fluff och struntprat som du enkelt och snabbt laddar ner direkt till din dator, surfplatta eller mobil. Det betyder att du inte behöver vänta flera dagar på att få programmet hemskickat utan kommer igång om bara några minuter.


Det är lätt att läsa. Och du får exakt allt du behöver, steg-för-steg, för att förvandla din kropp till en slimmad, hälsosam och fettförbrännande maskin.

Här är vad som är inkluderat för dig idag

ÄT GOTT & BRÄNN FETT

Se när, vad och hur du ska äta och upptäck dom 8 superenkla revolutionerade "reglerna" som ser till att du äter gott och bränner fett samtidigt.


Varje måltid kombinerar magert protein, hälsosamma fetter och näringsrika kolhydrater för att påskynda fettförbränningen och öka muskeluppbyggnaden.


Bäst av allt, dom är osynliga till alla runtomkring dig så du kan äta ute med vänner och inte låta din diet bli ett samtalsämne.

+

Träna dig slim, stark & smidig

Vissa älskar det, andra står ut med det. Oavsett vilket gör träning att du MÅR fantastiskt.


Du får ett 4-veckor långt progressivt träningsprogram som ger snabba, effektiva och pålitliga resultat så du slipper oroa dig för om det funkar eller inte.


Anledningen varför det fungerar så bra är därför övningarna är noggrant utvalda och kombinerade för att öka din förbränning så du blir kvitt dina problemområden på ett effektivt och enkelt sätt.

+

BEHÅLL LASERLIKNANDE FOKUS

Har du någonsin börjat en diet, känt dig supermotiverad bara för att tappa fokus lite senare? Du är inte ensam.


I "Succé guiden" får du en unik, beprövad 5-stegs plan som ser till så att du bibehåller din entusiastiska motivation och laserliknande fokus så du slipper oroa dig för "dippar" eller den där känslan att vilja ge upp. 


Kort och gott: Ditt redskap för att nå dina drömmar!

arrow-down

Det är ingen engångslösning utan ett hälsosamt sätt att leva i resten av ditt liv

Som du ser är det här inte bara en snabb engångslösning.


Det är en livstidsplan för hälsosamt levande.


Visst, du ser snabba resultat...men du får automatiskt en plan för hälsosamt levande som är busenkel att följa. 


Fast jag vet vad du tänker.


Du är säkert lite skeptisk.


"Visst, det här kanske funkar för andra... men det kommer nog aldrig funka för mig."


Jag förstår dig.


Så...

Vad sägs om möjligheten att pröva det här utan någon som helst risk?

Ingen risk. In​ga skyldigheter. Bara massa kilon att förlora!

Tänk dig att besöka doktorn - och betala för behandlingen och rådgivningen bara om det fungerade? 


Vore inte det ovanligt rättvist?


Det är precis vad jag erbjuder dig.


Nu har du chansen att pröva, riskfritt, programmet alla talar om.


Testa, utvärdera och gå igenom allt i lugn och ro.


Se själv om det lever upp till dina förväntningar.


Och bara om du ser dramatiska resultat... bara om du mår fantastiskt, exploderar av självförtroende och älskar din nya kropp... bara ifall vänner ger dig komplimanger för hur du ser ut...


Bara då behöver du besluta dig för om du är redo att investera i det här programmet eller inte.


Men om du inte är fullkomligt lyrisk och exalterad över dina resultat behöver du bara skicka mig ett snabbt email inom 365 dagar så får du tillbaka varenda krona på en gång. 


Det betyder att du, när som helst och av vilka anledningar som helst, kan få alla dina pengar tillbaka under ett helt år.


Och jag lovar att inte ställa några frågor.


Jag tror du därför håller med om att det här är en rättvis inbjudan hur du än vrider och vänder på det.


Och ifall du beslutar dig för att behålla det betalar du inte uppemot 2500 kr som måltidsersättningar kan kosta dig varje månad...


Du betalar inte 1499 kr som du betalar för många skräddarsydda träningsprogram...


Du behöver inte ens betala 899 kr som är det normala priset jag först sålde programmet för därför jag vet att det är mer än de flesta är villiga att betala till någon du inte känner.


Framtills nu har det inte funnits ett program som det här. 


Så här är mitt unika erbjudande till dig. 


Om du är villig att ge det här ett ärligt försök och berätta för dina vänner om din erfarenhet så är jag villig att göra följande:

 
Du kan du få programmet och förvandla dig själv för bara 399 kr.  


Det är bara 1.09 kr per dag i ett år och mindre än vad dom flesta betalar för ett gymkort varje månad.


Och kom ihåg att du inte riskerar någonting därför du har hela 365 dagar på dig att bestämma dig. 


Hur kan jag erbjuda dig det här?


Ett ord: Självförtroende!


Kvinnor som dig har redan prövat det här programmet. 


Och därför vet jag av erfarenhet att du mest troligt också kommer älska det.


Så du behöver bara säga "kanske".


Låt mig skicka det här unika programmet till dig nu så du får testa själv.


Du har ingenting att förlora - och en livstid av slimhet och hälsa att se framemot!


Jag garanterar det!

Beställ Zeropound Formula 
och kom igång idag!

Det är enkelt att komma igång. Allt du behöver göra är att klicka på knappen nedan och fylla i dina vanliga uppgifter på nästa sida.


Efter att köpet är genomfört får du ett email av mig. Öppna det och läs. Där finns en länk som du kan klicka på för att ladda ned programmet. 


Föredrar du att Swisha går det också bra.


Skicka då in 399 kr till 0705-50 33 17 och skicka sedan ett kort email till alex@zeropound.se och berätta ditt namn, adress och email. Du får sen ett email av mig där du kan ladda ned programmet. 


Endast 899 kr

Idag bara 399 kr

(Det är 1.09 kr/dag i ett år)

arrow-down

På bara 4 veckor kan du vara en ny, strålande versionen av dig själv!

När kände du dig nöjd med dig själv sist? Fylld av energi och spänst? Belåten med kroppen du ser i spegeln? Utvilad från hälsosam sömn, avslappnad, glad? Märkte den där beundrade blicken från din make? Personer som vänder sig om när du går genom ett rum? 


Dom flesta som är överviktiga och kämpar med sötsug, hetsätande, jo-jo bantande eller som alltid är “på en diet” måste tyvärr svara “Öhm, jag kommer inte ihåg” på dom frågorna.


Bantare är notoriskt olyckliga, frustrerade, ständigt oroliga och på helspänn, irriterbara och trötta. Dom gillar inte vad dom ser i spegeln och undviker ofta allt från sociala aktiviteter till sex.


Men det är INTE nödvändigt att acceptera det här! 

På bara 4 veckor kan allt det här förändras.


Du kan bli av med kilon och centimeter runt magen, midjan och rumpan. Se ut och känna dig yngre och öka din energi med mindre svårigheter eller uppoffringar än du någonsin trott varit möjligt.


För om du tänker på det...


Dina andra alternativ är inte så roliga.


Du kan ge upp helt och hållet.


Släpa runt din nuvarande vikt och mest troligt fortsätta lägga på fler kilon. 

Känna dig generad, konstant trött och orolig för din hälsa.


Du kan fortsätta vara ett offer för hälsoindustrin, kasta bort pengar på det senaste "magiska pillret" eller lösningen som tydligen ska vara annorlunda gentemot alla andra.


Du kan försöka gå ner i vikt på en diet ingen människa någonsin kan leva med längre än någon vecka. Bli en av dom där personerna med fyra olika storlekar kläder i garderoben.


Eller så kan du göra som många andra smarta kvinnor redan gjort och upptäcka hur du återställer din kropps naturliga ämnesomsättning... hur du äter för att gå ner i vikt, bli av med kilon och centimeter, uppnå din drömvikt... och UPPTÄCKA ett nytt sätt till viktkontroll och hälsosamt, njutbart ätande du kan leva med resten av livet.

arrow-down

Är det här rätt för dig?

Många tror naturligt att det här är rätt för alla. Men jag håller inte med. Därför har jag skrivit en lista där jag går igenom vem det här inte är lämpligt för så du kan vara säker på att det här är rätt för dig.

det här är rätt för dig om...

 • check-circle-o
  Du är seriös med att få en slimmad, sexig kropp och är redo att investera i dig själv
 • check-circle-o
  Du är redo att tysta alla kritiker (inklusive dig själv) och få en kropp som du kan vara stolt över
 • check-circle-o
  Du är beredd att pröva en annorlunda helhetslösning för att bli av med gamla, frustrerande problem
 • check-circle-o
  Du förstår att ingenting händer av sig själv utan du är redo att göra vad som krävs

det här är inte för dig om...

 • times-circle-o
  Du har redan en slimmad kropp som du känner dig sexig i
 • times-circle-o
  Du pratar om att gå ner i vikt men vill inte göra något åt det
 • times-circle-o
  Du letar efter ett piller som du kan äta och sen tro att du kan bli smal dagen efter
 • times-circle-o
  Du kan inte följa enkla steg-för-steg instruktioner
 • times-circle-o
  Du är inte redo att lyssna till några enkla råd
Äntligen ett garanterat sätt att få en slim, stark & hälsosam kropp på bara 30 dagar

Du måste älska din kropp, dina resultat och ditt nya hälsosamma liv, annars betalar du ingenting. Du har hela 365 dagar från inköpsdatum att pröva, utvärdera och experimentera med programmet innan du bestämmer dig. Om det inte är så bra som jag sagt behöver du bara slänga iväg ett snabbt mail så skickar jag tillbaka varenda krona du investerar idag. 


- Alexander

arrow-down

Missa inte din möjlighet:
Kom igång med 
Zeropound Formula idag


Endast 899 kr

Idag bara 399 kr

(Det är 1.09 kr/dag i ett år)

Ditt köp och dina uppgifter är säkra.

Programmen och informationen i den här boken är avsedda för vuxna, 18 år och äldre och enbart till för informations- och utbildningssyfte. Det bör inte ses som medicinskt råd. Om du är sjuk eller tror att du har något medicinskt problem så rekommenderas det att du konsulterar med din läkare eller annan kompetent person inom hälso- och sjukvården innan du påbörjar ett nytt tränings- och/eller kostprogram. Tränings- och kostprogrammet som presenteras i den här guiden är inte tänkt att ersätta någon träningsrutin eller behandling eller kostplan som är skriven till dig av någon annan.

Innan du påbörjar övningarna i den här guiden, se till att du förstår hur du ska utföra dem och ta inga risker.

Skaparen kan inte hållas ansvarig för någon form av skada eller förlust kopplad direkt eller indirekt till följd av någon av informationen i den här guiden.

© 2017 zeropound.se